Plat de la cuina xinesa consistent en un ou dur de gallina, ànec o guatlla, amb la clara de color d'ambre i el rovell de color verd negrós, de textura gelatinosa i gust fort, que es prepara colgant l'ou cru en un medi alcalí, tradicionalment una barreja de calç, cendra, sal i argila, durant un [...]
Sopa elaborada amb llesques de pa blanc torrades, menuts de gallina, cuits a l'olla o sofregits amb oli, i el brou més gras de l'olla, pròpia de la cuina valenciana. [...]
Ou de gallina, ànec o guatlla, amb la clara de color d'ambre i el rovell de color verd negrós, de textura gelatinosa i gust fort, que es prepara colgant l'ou cru en una barreja de calç, cendra, sal i argila, durant un període que pot oscil·lar entre unes setmanes i uns quants mesos, durant el qual [...]
Guisat d'ocell de corral, sovint una gallina o un pollastre, cuit en una salsa elaborada a base de ceba, all, julivert, ametlles i rovell d'ou dur. [...]